Nieuws

Nieuws · 16. februari 2019
Nieuws · 06. februari 2019
Afgelopen zaterdag waren wij ook in Eindhoven. Daar hebben wij een hele gezellige dag gehad met Doutzen's zus Zita en familie. Ook Ronja van onze Cupido's waren uit Duitsland gekomen. Al met al een hele gezellige dag met mooie resultaten.
Nieuws · 30. januari 2019
Nieuws · 23. januari 2019
Nieuws · 21. november 2018
Nieuws · 19. november 2018
Afgelopen weekend waren wij naar de Bundes en Landessieger in Dortmund. Wat zijn wij trots op de mooie resultaten. Maar liefst 4 van de Cupidos waren erbij en alle 4 vielen in de prijzen. Kleine Doutzen was er ook bij en wat deed zij het goed op haar eerste echte show. Meer fotos van Doutzen zijn te zien op haar eigen pagina
Nieuws · 17. november 2018
Nieuws · 17. juni 2018
Eindelijk is het officieel! Wij mogen onze toekomstige pups de kennelnaam “Kuanza na Zola” meegeven. Deze naam is de Afrikaanse vertaling van “opnieuw beginnen met Zola”. Na alle tegenslagen van de afgelopen jaren, vonden wij dit een toepasselijke naam voor onze kennel. Met Zola van de Risjaa hoeve, willen wij een mooi begin maken met onze kennel. Wij kunnen niet in de toekomst kijken, maar wij hopen op een mooie toekomst met onze honden en hun mogelijke nakomelingen.